Groothandel
Chique Tattoos heeft een webshop en levert aan bedrijven. Bij het selecteren van verkooppunten richten wij ons op het midden/hoog segment.

De voordelen als u bij ons afneemt
✓ Beste prijs kwaliteit garantie
✓ Hoge marges
✓ Uitstekende kwaliteit
✓ Populair product
✓ Goede en eerlijke service

Voor meer informatie over inkoop kunt u mailen naar  info@chiquetattoos.nl of het contactformulier op deze pagina invullen.

Uw eigen design
Wilt u voor uw bedrijf tattoos laten ontwerpen dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben onder andere tattoos ontworpen voor Nike in Frankrijk. Deze zou u bijvoorbeeld in kunnen zetten voor social media acties, marketingcampagnes en reclame. Wilt u een aanvraag doen mail dan naar info@chiquetattoos.nl of vul het contactformulier op deze pagina in.

Events, festivals en concerten
Chique Tattoos kan ingehuurd worden voor events, festivals en concerten. Wij geven onder andere tattoo demonstraties. Chique Tattoos is de perfecte aanvulling voor elke beauty, fashion en lifestyle event! Wilt u een aanvraag doen mail dan naar info@chiquetattoos.nl of vul het contactformulier op deze pagina invullen.

Sponsoring
Ben je op zoek naar een eerlijke en betrouwbare sponsor en denk je dat wij de geschikte partij zijn voor jouw onderneming aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij staan open voor sponsoring mits het voor ons ook voordelig is natuurlijk. Hiermee wordt bedoeld dat bedrijven die wij sponsoren moeten passen bij onze uitstraling en onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijke klik waarbij win-win situaties gecreëerd worden. Wij werken graag samen met onder andere evenementenbureaus, modestylisten, visagisten, nagelstylisten en bloggers. Je kunt hierover mailen naar info@chiquetattoos.nl of het contactformulier op deze pagina invullen.