Maak je outfit af met Chique Tattoos!!
Chique tattoos zijn metallic tattoos die grotendeels veel weg hebben van sieraden. Op de tattoo vellen kan je armbanden, kettingen, teksten maar ook hele mooie symbolen vinden. De tattoos kan je gebruiken voor het strand, feestjes, festivals, bruiloften, vakanties, noem het maar op. Elke speciale gelegenheid is ervoor weggelegd. Omdat ze vaak goud en zilver zijn krijgen ze een chique uitstraling, maar omdat ze tegelijkertijd ook heel speels zijn blijven ze heel toegankelijk voor iedereen, jong en oud!

Hoelang blijven ze zitten?
De metallic tattoos zijn van zeer goede kwaliteit! De tattoos blijven 4-6 dagen zitten. Dit ligt aan de plaats van de tattoo en hoe goed je voor ze zorgt. Op je vingers kunnen ze er bijvoorbeeld iets eerder af gaan omdat je je vingers veel gebruikt. Gebruik op de plaats van de tattoos geen zeep, zonnebrandcrème, lotions of olie. Hierdoor kunnen de tattoos gaan vervagen.

Zijn de tattoos veilig?
Dat zijn ze zeker! De tattoos zijn gifvrij en voor iedereen veilig om te dragen. De metallic tattoos kunnen in het begin een beetje ruiken naar metaal. Dit is normaal. Een paar uur na het aanbrengen verdwijnt de geur. Het is niet verstandig om de tattoos aan te brengen op de gevoelige huid, heel dicht bij ogen of als je allergisch bent voor lijm.

Kan ik zonnen met Chique Tattoos?
Ja dat kan, maar dan maak je wel kans op tattoo figuren op je lichaam. Je zal je dan zien wanneer je de tattoos verwijdert. Maar ach… Dat ziet er best wel gaaf uit! Gewoon doen!

Hoe bereid ik me voor?
Zorg dat de huid olie vrij en dat zorg ervoor dat de huid niet stretcht tijdens het aanbrengen van de tattoos. Als je een tattoo op een moeilijke plek wilt aanbrengen, schakel dan hulp in van iemand.

Hoe haal ik de tattoos eraf?
De tattoos kan je met olie eraf halen. Doe olie op een watje en wrijf over de tattoo totdat de tattoo verdwijnt. Je kan ook alcohol gebruiken om de tattoo te verwijderen. Verzacht de huid daarna met een lotion.

Gebruiksaanwijzing Chique Tattoos
Het gebruiken van de tattoos is super makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een schaar, spons, water en eventueel een pincet. Als je een tattoo op plaatsen wilt plakken die wat moeilijker te bereiken zijn dan is het handig als je hulp van iemand anders inschakelt. Let’s start!

GEBRUIKSAANWIJZING

Let op! Wees er zeker van dat je niet allergisch bent voor lijm en/of een overgevoelige huid hebt! Als je twijfelt test dan een klein stukje op je huid voordat je grotere oppervlakken aanbrengt op de huid!

1. Hier gaat die dan, als eerst beginnen we met een hele grote glimlach! Vervolgens maak je de huid olie vrij anders lukt het niet om de tattoo op je huid te krijgen.

2. Knip de tattoo uit die je wilt gebruiken. Haal voorzichtig het doorzichtige vel eraf met een pincet. Dit kan ook met je handen als je het zorgvuldig doet.

3. Plak de tattoo, met de tattoo gericht naar de huid, op de gewenste plaats. De tattoo blijft een beetje plakken, maar druk hem voor de zekerheid nog even aan op de huid.

4. Maak een sponsje of een doekje nat met water en dep de bovenkant van de tattoo totdat het wit helemaal doorweekt is. Doe dit ongeveer 1 minuut lang voor een optimaal resultaat.

5. Trek heel voorzichtig het witte vel eraf. Als je merkt dat de tattoo niet op de huid blijft zitten maak het dan weer nat totdat hij wel pakt.

6. Voila, daar is die dan! Your own Chique Tattoo! Now go shine bright like a diamond!

7. Als je de tattoo eraf wilt halen dan kan dit met olie, coconut olie of olijfolie. Je kan de tattoo ook met alcohol verwijderen. Verzacht de huid na het verwijderen met lotion.